T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / AMASRA - Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hollanda Hareketliliği

Projemizin ikinci Hareketliliğini 6-10 Ekim 2014 tarihleri arasında proje koordinatör kurumumuzun bulunduğu Hollanda'nın Middelburg şehrinde gerçekleştirdik. 

       Projemizin ikinci Hareketliliğini 6-10 Ekim 2014 tarihleri arasında proje koordinatör kurumumuzun bulunduğu Hollanda'nın Middelburg şehrinde gerçekleştirdik. Proje hareketliliğine okulumuzun bölüm şefleri ve okulumuzda yetişkinlere yönelik açmış olduğumuz Ahçı çırağı ve İngilizce kursuna katılan yetişkinlerden belirli kriterlere göre seçmiş olduğumuz yetişkinleri dahil ettik.

    Proje etkinlikleri çerçevesinde Hollanda'da tüm ortakların katılımıyla "Slow Food" festivali gerçekleştirdik. Tüm ortaklar kendi kültürlerine özgü yemekleri pişirip paylaştılar. Slow food festivalinin yanı sıra yine tüm ortakların katılımıyla bir müzik şöleni yaşandı.

    Ev sahibi kurumumuzun organize ettiği gezi ile ülkenin tarihi ve mimari, yapısı hakkında da bilgi sahibi olma şansını yakaladık.

     Projeye dahil olan yetişkinler farklı kültürlerden yetişkinlerle bir araya gelme ve kültür paylaşımı yapma şansı yakaladılar.

 Proje aktiviteleri içinde Middelburg'de Slow Food üretimi yapan tesisleri gezme şansını yakaladık. Middelburg tarihi yapısını profesyonel rehber eşliğinde tanıdık ve bölgenin Valisini ziyaret ettik.

 

 121212121212

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.12.2014 - Güncelleme: 21.09.2023 10:16 - Görüntülenme: 1805
  Beğen | 0  kişi beğendi