İspanya Hareketliliği

İspanyada  Yabancı dil´in meslekle ilişkilendirilerek nasıl öğretilebileceğini  yerinde izleme ve değerlendirme şansını yakaladık. Proje çalışmaları kapsamında farklı kültürlerden bir araya gelen öğrenciler ikinci yabancı dillerini kullanma ve kültür alışverişi yapma şansını elde ettiler.

Uluslararası ortaklarla öğrencileri için yabancı dil öğrenimini teşvik etmek ve yabancı dil öğrenimini daha pratik hale getirmek için 23-27 Şubat 2014 tarihleri arasında İspanyanın Albacete şehrinde bir araya geldik. İspanyadaki ortağımız  Mesleki  Eğitim veren bir lise idi. Hareketlilik   süresince ortağımızın  dil öğrenimi için oluşturdukları pilot uygulamaları öğretmenlere ve öğrencilere sergilediler ve bu uygulamayı  profesyonel olarak her ortağın kendi ülkelerinde uygulanıp uygulanamayacağını görüştük. Bütün pilot uygulamalar ve seminerler nihayetinde mesleki eğitimde pratik yabancı dil öğrenimi için bir model ile sonuçlanacaktı ve bu oluşturulan öğrenme modeli projemizin sonucu olacak ,yaygınlaştırılarak Mesleki Eğitimde Uluslararası kullanılabilirliği olacaktır.

ispanyaispanyaispanya

Yayın: 09.12.2014 - Güncelleme: 21.09.2023 10:18 - Görüntülenme: 1357