T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / AMASRA - Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PANSİYON BÖLÜMLERİMİZ

 

 ODALARIMIZ:  

Pansiyon binamızda toplam dört katta 32 oda bulunmakta olup, 1.-2. Katlardaki 16 odada erkekler, 3.-4. katlardaki 16 odada kızlar kalmaktadır. Kız ve erkek girişlerimiz ayrı olup yemek ve kantin saatlerinde ortak alanlar kullanılmaktadır. Her odada ranza sistemi ile dört kişi kalmakta olup, tuvalet ve banyolar oda içindedir. Odalarda temizliğe azami özen gösterilir ve her gün banyo ve tuvaletler, oda içleri görevliler tarafından temizlenir. Ayrıca 15 günde bir nevresimler pansiyon çamaşırhanesinde yıkanır, ütülenir.

 

YEMEKHANE:

            Pansiyon yemekhanesinde her sabah saat 7.30 da açık büfe kahvaltı servisimiz başlar. Ortalama 7-8 çeşit kahvaltılık yanında öğrencilerimizin isteğine göre değişik mevsimsel tatlara da kahvaltılarda yer verilir.

           Öğlen ve akşam yemeklerinde usta aşçılarımızın hazırladığı dönüşümlü menülerle üç çeşit yemek sunulur. Uzmanlar tarafından hazırlanan menülerde gençlerin sağlıklı beslenmesi için gerekli besin öğelerinin bulunmasına dikkat edilir. Yemekhanemizde yemekler porselen tabaklarda sunulur.

 

ETÜT SALONLARIMIZ:

       Pansiyonumuzda kız ve erkek ayrı olmak üzere iki adet etüt salonu vardır. Öğrencilerimiz her akşam saat 19.30- 21.00 arasında Belletici Öğretmenler nezaretinde etüt çalışması yaparlar. Ayrıca çalışmak isteyen öğrenciler pansiyon kütüphanesinde saat 23.00 'a kadar serbest çalışma yapabilirler.

 

 

BİLGİSAYAR SALONUMUZ:

        Ders ve etüt dışı saatlerde öğrencilerimiz bilgisayar salonumuzdan faydalanabilir, istedikleri araştırmaları yapabilecekleri gibi kişisel amaçlarla da bilgisayar kullanabilirler.

 

SPOR SALONUMUZ:

 

           Okulumuza ait spor salonunda okul takımlarında yer alan öğrencilerin planlı çalışmaları yanında pansiyonda kalan öğrencilerimizin de hafta sonları serbest çalışmaları yapılır. Bu çalışmalara Belletici Öğretmenler rehberlik eder.

1111Pansiyon111Pansiyon

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.04.2015 - Güncelleme: 21.09.2023 10:22 - Görüntülenme: 3733
  Beğen | 2  kişi beğendi