T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / AMASRA - Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Polonya Hareketliliği

Projemiz kapsamında ilk hareketliliğimizi 13-16 Mayıs 2014  tarihleri arasında Polonya´nın Kozsalin Şehrine gerçekleştirdik. 

           Projemiz kapsamında ilk hareketliliğimizi 13-16 Mayıs 2014  tarihleri arasında Polonya´nın Kozsalin Şehrine gerçekleştirdik. Proje ortağımız Fraza yetişkinlere müzik eğitimi veren bir kurum. Proje hareketliliği öncesinde bütün ortaklar Polonya´daki ortağımıza kendi kültürlerini tanıtan iki şarkı gönderdiler ve proje etkinlikleri sırasında ortağımız oluşturdukları yetişkin korolarıyla farklı ülkelerin kültürlerini tanıtan müzikleri bizlere seslendirdiler. Bunun dışında her ortak ülke kendi müziklerini seslendirdiler ve hep birlikte çok kültürlü bir müzik festivali sergilenmiş oldu.

            Proje etkinlikleri içerisinde yapılan kültür gezisi ile Polonya´da yetişkin eğitimi, mimari ve Polonya  mutfağı hakkında da bilgi şansı sahibi olma şansını yakaladık. Proje aktiviteleri süresince farklı ülkelerden bir araya gelen yetişkinler birbirlerinin kültürlerini, geleneklerini yakından tanıma şansına sahibi oldular. Bu hareketlilik süresince yetişkin yararlanıcılarımızın ikinci yabancı dil kullanımı ve dolayısıyla etkileşim içerisinde olmaları da proje hedeflerimiz arasındaydı.

Polonya GezisiPolonyaPolonyaPolonya HareketliliğiPolonya HareketliliğiPolonya HareketliliğiPolonya HareketliliğiPolonya HareketliliğiPolonya HareketliliğiKatılımcılar - Polonya Hareketliliği

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.12.2014 - Güncelleme: 21.09.2023 10:28 - Görüntülenme: 1944
  Beğen | 0  kişi beğendi