Ara

Okulumuz tarafından düzenlenen Genç Şef Bartın 8.Sınıflar Arası Yöresel Yemek Yarışması bugün F grubu ile tamamlandı.

Ara

Okulumuz tarafından düzenlenen Genç Şef Bartın 8.Sınıflar Arası Yöresel Yemek Yarışması bugün E grubu ile devam etti.

Ara

Okulumuz tarafından düzenlenen Genç Şef Bartın 8.Sınıflar Arası Yöresel Yemek Yarışması bugün D grubu ile devam etti.

Ara

Tekno Mutfakta bugün yine Genç Şef Bartın Yöresel Yemek Yarışması heyecanı yaşandı.

Ara

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu yıl ilkini düzenlediğimiz 'Kariyer Günleri' etkinkliklerimizin açılışını gerçekleştirdik.

Ara

Genç Şef Yöresel Yemek Yarışması heyecanı B grubu yarışması ile bugün devam etti.

Ara

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Bartın İlimizde Mesleki Eğitime farklı bir bakış açısı kazandırmak,okulumuzun tanıtımını yapmak ve 8. sınıf öğrencilerimizin LGS sınavı öncesi streslerini azaltmak için bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz Genç Şef Bartın 8.sınıflar arası Yöresel Yemek Yarışması bugün Tekno Mutfakta yapılan A grubu yarışmaları ile başladı.

Kas

Bartın Valiliğimizin koordinasyonunda İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesinde "Kariyer Günleri" düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşcı'nın açılış konuşmasından sonra Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan'ın biyografisini içeren video gösterimi yapıldı.

Ardından sahneye gelerek öğrencilere yaşantısından örnekler veren ve onlara çeşitli tavsiyelerde bulunan Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan; öğrencilerimizin çalışkan, başarılı, aile değerlerine, milli ve manevi değerlerine bağlı, heyecanlı, dinamik, ufku geniş bir şekilde yetişmelerinin önemini vurgulayarak gençlere hedef koymalarını, karakterlerine ve yeteneklerine uygun mutlu olacakları mesleği seçmelerini tavsiye etti.

Program, Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan'ın öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları içtenlikle cevaplamasıyla sona erdi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Kutlama Programını Okulumuz gerçekleştirdi.

Kas

Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile  Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına düzenlenen Öğretmenler Arası Yemek Yarışması Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tekno Mutfağında gerçekleşti.

Kas

Amasra Kaymakamımız Sayın Kadir PERÇİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir BODUR 24 Kasım öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzu ziyaret ettiler...

Kas

Tam Gün Tam Yıl kapsamında bilişim teknolojileri alanında  öğrencilerimizin  becerilerini geliştirebilmeleri için  "Bilgisayarda Doküman Hazırlama Kursu"  başladı.

Kas

11 Kasım 2023 günü Bursa'da yapılan Kulüpler arası Salon Atletizm İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencisi Efe Mustafa ERYİĞİT gençler kategorisinde müsabakalara katılarak Uzun atlama da Türkiye Şampiyonu, 60 metrede Türkiye 3.ncüsü olmuştur. Emeği geçen Antrenör Mehmet BENSİZ'i ve öğrencimizi tebrik ediyoruz..

Kas

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bartın İl Gençler  B Kız-Erkek Güreş Turnuvasına katılan okulumuz Güreş Takımı derece yaptı.

Kas

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşlesi olarak Atamızı Saygıyla ve Özlemle Andık..