Ağu

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında 2019 yılı teklif çağrısı döneminde başvurusunu yapmış olduğumuz ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazanan "Başarı için Stajerlik" başlıklı KA102 projemiz kapsamında  İşletmelerde Beceri Eğitimi (Staj) için 3 aylığına Almanya'ya giden öğrencilerimiz Beceri Eğitimlerini başarıyla tamamlayarak döndüler.

Ağu

Ara

Amasra MTAL olarak bölgesel ürünümüz olan kestane ve kestane balı ile yöresel, sağlıklı, doğal, katkısız ve kahvaltılar için alternatif bir ürün üretmek fikri ile çıktığımız yolda, ortaya çıkardığımız Krem Kestane (kahvaltılık sürülebilir kestane kreması) ile hem patent hem de AMASRA markasının Okulumuz adına tescili için müracaatta bulunduk. Ürünümüzü bu sene için tanıtım amaçlı butik olarak ürettik.

Kas

Bugün tüm öğretmenlerimizin hizmetlerine karşılık, saygı ve sevgi ile anıldığı, öğretmen ve öğretmenlik mesleği ile ilgili farkındalığın oluştuğunu güzel bir gündür.