Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kutlamalarına ögrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile katılım sağladık.

Ekm

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu 28 Ekim Cumartesi günü yoğun bir katılım ile Mesut KÖKSAL konferans salonunda gerçekleştirdik.

Ekm

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü,Siber Suçlarla Mücadeler Şube Müdürlüğünce Siber suçların engellenmesi ,maddi manevi zararların en aza indirilmesi,farkındalık ve biliçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY programı  çerçevesinde okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik Güvenli ve Bilinçli  internet kullanımı ,Siber Zorbalık,Siber Suç ve Teknoloji Bağımlılığı konularında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Eyl

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ,T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ARAŞTIRMA VE EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE TRENDY HOTELS ARASINDA YAPILAN MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ GELİŞTİRME İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLECEK BURSLARLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası Etkinliklerimizi Gerçekleştirdik.

Eyl

15 Temmuz 2016’da devletimize ve milletimize karşı yapılan hain darbe girişiminin 7. yıl dönümündeyiz. O tarihî gecede, birlik ve beraberliğimiz ile millî egemenlik anlayışımız hedef alınmış; yüce milletimiz büyük bir imtihan vermiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Eyl

Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. "Ama vatanım olmadan yaşayamam." diyen gazilerimiz vatan size minnettardır.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını sağlıklı bir şekilde geride bıraktık.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı program ile okulumuz Mesut Köksel Konferans Salonunda kutladık.

May

Genç Şef Amasra Yemek Yarışması Finali okulumuz tekno mutfağında gerçekleşti..

May

İlçemiz genelindeki İlköğretim Okulları ve İmam Hatip Ortaokullarında öğrenimlerine devam eden 8. Sınıf öğrencilerinin LGS sınavı öncesi sınav streslerini azaltmak, Amasra genelinde mesleki eğitime farklı bir bakış kazandırmak için hazırlamış olduğumuz Genç Şef Amasra Yemek Yarışması bugün İkinci Grup Yarışmaları ile devam etti.

Yarışma Fikstürüne göre bugün Yemek Yarışmasında 2. Grupta bulunan öğrenciler yarıştı.

May

İlçemiz genelindeki İlköğretim Okulları ve İmam Hatip Ortaokullarında öğrenimlerine devam eden 8. Sınıf öğrencilerinin LGS sınavı öncesi sınav streslerini azaltmak, Amasra genelinde mesleki eğitime farklı bir bakış kazandırmak için hazırlamış olduğumuz Genç Şef Amasra Yemek Yarışması bugün Birinci Grup Yarışmaları ile Başladı.

Nis

Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında öğrencilerimiz Almanya'nın Hannover şehrinde 3 ay İşletmelerde Becer Eğitimi (Staj) yapacaklar.

Mrt

Öğrencilerimiz yapmakta zorunlu oldukları İşletmelerde Beceri Eğitimlerinin 3 ayını Almanya'da Ceh Gastro GmbH işletmelerinde yapacaklardır.

Ekm

Erasmus + Mesleki Eğitim Personel ve Öğrenci Hareketliliği Projesi kapsamında tamamlanan Başarı İçin Stajyerlik Projemizin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Almanya'daki ev sahibimiz Sayın Umut Kuş okulumuzda öğrenci ve velilerimiz ile bir araya geldi.