Nis

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 26.Dönem Mezuniyet Töreni 19 Nisan 2024 tarihinde kurumumuz Spor Salonunda gerçekleşti.

Nis

Bir araya gelmek başlangıç,bir arada durabilmek ilerleme ve birlikte çalışmak başarıdır..

Mrt

Almanya'nın Hannover Şehrinde faaliyet gösteren Ceh Gastro GmbH ile okulumuz arasında yapılan Mesleki Eğitimde İşbirliği kapsamında okulumuzdan belirli kriterlere göre seçilen 6 öğrencimiz 6 Nisan - 04  Temmuz 2024 tarihleri arasında 3 ay stajlarını Almanya'da yapacaklar.

Kültürel ve Dil hazırlıklarını tamamlayan öğrenciler ile bir araya gelen Müdür Vekili Serhan Koyuncu,öğrencilere staj süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Bütün öğrencilerimize başarılı bir staj dönemi diliyoruz.

Mrt

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak her eğitim öğretim yılında öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak,kitap okumayı sevdirmek ,öğrencilerin kelime dağarcığını zenginleştirmek ,Türkçemizi doğru ,güzel,etkili kullanma becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz "Kitap Okuma Yaışmasında" dereceye giren öğrencilerimizi Okul Aile Birliğimizin katkıları ile ödüllendirdik.

Mrt

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 10.11.ve 12.sınıf öğrencilerimizin velileri ile 23 Mart 2024 Cumartesi günü okulumuz Mesut KÖKSEL Konferans Salonunda bir araya geldik.

Mrt

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak sene başı öğretmenler gününde kararını alarak uygulamaya başladığımız Kariyer Günleri!nin ikincisini Holiday Club Kemer İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Özgün ÖZKAN ve Yiyecek İçecek Müdürü Sayın Melih UYSAL'ın katılımı ile gerçekleştirdik.

Mrt

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi sektörün ihtiyaçlarına göre tam donanımlı yetiştirmek için çalışıyoruz.

Mrt

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından hazırlanan İstiklal Marşı'nın kabulünün 103'nci yılı kutlama programına Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.
Programın başında Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.
Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, öğrencimiz tarafından Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan konuşmasını yaptı.
Programda ayrıca okulumuz kültür ve edebiyat kulübü tarafından hazırlanan Mehmet Akir Ersoy'un Hayatı konulu video gösterimi yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencileri  Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesine Eğitim Gezisinde bulundular.Üniversite bölümleri ve eğitimi hakkında detaylı bilgi edinme şansı yakalayan öğrencilerimiz fakültenin atölyelerini ve mutfağını da gezme fırsatı buldular.Fakülte ziyaretinden sonra Atamız´ı ziyaret eden öğrencilerimiz Anıtkabirde müze bölümünü de ziyaret ettiler.Öğrencilerimizin başarı ve motivasyonlarını desteklemeye yönelik her yıl gerçekleştrdiğimiz eğitim gezilerimiz eğitim öğretim yılının ikinci yarı yılında da devam edecek.

Şbt

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Bartın İlimizde Mesleki Eğitime farklı bir bakış açısı kazandırmak,okulumuzun tanıtımını yapmak ve 8. sınıf öğrencilerimizin LGS sınavı öncesi streslerini azaltmak için bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz Genç Şef Bartın 8.sınıflar arası Yöresel Yemek Yarışması bugün Tekno Mutfakta yapılan yarı final C grubu yarışmaları ile devam etti ve Final'de yarışmaya hak kazanan 2 okul daha belirlendi.

Şbt

Okulumuz Tekno Mutfağında 23 Şubat 3023 tarihinde Genç Şef Bartın 8.Sınıflar Arası Yemek Yarışması B Grubu Yarı Final heyecanı yaşandı.

Şbt

Tekno Mutfakta Genç Şef Bartın 8.Sınıflar arası Yöresel Yemek Yarışması Yarı Final heyecanı A Grubu ile 20 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşti.

Ock

Okulumuzun Sene başı Öğretmenler Kurulunda alınan karar ile 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında uygulamaya koyduğumuz Ayın Sınıfı Projesi ile Aralık ve Ocak Ayı Sınıfları 10 C ve ve 11 A öğrencilerine kendilerine yapılan baklava ikramı ile ödüllendirildi.Öğrencilerimize göstermiş oldukları olumlu davranışlardan dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2023/224 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Sonu Karne ve Ödül Programını Spor Salonumuzda gerçekleştirdik.